Restaurant Ostaria-Pizzeria

Attached to the hotel is the restaurant, The Chef offers a sophisticated menu that blends traditional dishes, and those of international cuisine, seeking the finest raw materials available in the area, all served in a modern, warm and comfortable.

Bottle to a large dining room, you can taste the delicious Umbrian outside enjoying a wonderful view over the green hills.
Are also organized dinners, banquets, cocktails or buffet breakfast at the edge of our pool. Our customers can enjoy staying half board or full board.


Some of our dishes

Antipasti Tagliere tradizionale di Fortebraccio con prosciutto, salumeria e formaggi nostrani Terrine calde di pane abbrustolito con scamorza, tartufo, porcini e speck Carpaccio di manzo tenero con rucola, pomodorini, scaglie di grana e capperi Pasta fresca Cappelletti in brodo fatti in casa Agnolotti fatti in casa al ragù di chianina Taglietelle fatte in casa al sugo d’oca Gnocchi fatti in casa al tartufo

Secondi Piatti Tagliata di manzo al rosmarino o pomodorini, rucola e grana. Maialino al forno. Grigliate miste Dessert Zuppa inglese Tiramisù Crema catalana Mousse di yogurt